Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával.

A Teya a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely online bankkártya-elfogadást is szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. 

A tranzakció Önnek vásárlónak INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet. Ami még nagyon fontos, kártyája adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata: A webáruházunkban a vásárlási folyamat során a fizetéshez érve átirányítjuk a Teya (Borgun) biztonságos oldalára, melyet magyar nyelven fog tudni használni. A fizetendő összeget a webáruházunkból veszi át a rendszer, melyet itt is ellenőrizhet. Meg kell adnia a kártyán szereplő nevet, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CW kódját. A honlapon grafikonokkal segítik, hogy a kért adatokat hol találja a kártyán.

Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Önt is tájékoztatják a képernyőn.

Az így fizettet rendeléseket szinte azonnal össze tudjuk készíteni és lehetőség szerint még aznap átadni a megjelölt szállítást végző cégnek.

Milyen bankkártyákat használhat: A Teya (Borgun magyarországi fiókja jelenleg)  4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Teya (Borgun) rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro.

Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

PayPal

PayPal több mint 200 országban áll a vásárlók rendelkezésére egyszerű és biztonságos fizetési módként.

A PayPal számos előnnyel rendelkezik, melyek könnyebbé, gyorsabbá teszik a vásárlást, miközben pénzügyi információi biztonságban maradnak:

  • Egy email, egy jelszó. Ez minden, amire szüksége van, hogy fizessen vagy pénzt utaljon a PayPal rendszerén keresztül. A bankkártya pedig maradhat a pénztárcában.

  • A fizetéshez nem szükséges pénzt töltenie a PayPal számlájára. Elég, ha hozzárendeli bankkártyáját a PayPal fiókjához, sőt, ezt elég csak egyszer, az elején megtennie.

  • A PayPal világszerte elismert fizetési mód, a biztonságos tranzakciók záloga, mellyel 26 féle pénznemben fizetheti ki a termékek árát az interneten.

  • Csatlakozzon a PayPalhoz és fizessen meg egyszerűbben a webáruházban!

Szállítás, Átvételi módok, átvételi díjak

 

GLS futárszolgálat 

GLS Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes.  A csomag összekészítésekor a GLS e-mailben értesít, hogy a következő munkanapon csomagod kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. Ha bármit módosítani szükséges (cím, telefonszám, kézbesítés stb.), azt az emailben szereplő linken keresztül van lehetőséged.

Ezen szállítási mód díja bruttó 1990 Ft.

 

GLS csomagpont

Az online vásárlásoknál a háztól házig futárszolgálattal történő kiszállítás a legnépszerűbb, de évről évre nő a személyes átvétel aránya. A megrendelők kényelmesen és saját időbeosztásuk szerint vehetik át az árut a GLS CsomagPontokon keresztül, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni vagy feladni kívánó ügyfeleket. GLS e-mail vagy SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft.

 

GLS csomagautomata

Mostantól még kényelmesebben rendelhetsz, nem kell várnod a futárra és a nap 24 órájában át tudod venni a csomagodat az országosan már több, mint 2000 GLS csomagautomatából. A rendelés végén tudod kiválasztani ezt a lehetőséget és a többit mi intézzük.

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft.

 

MPL Csomagautomata

A Csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A Csomagautomatáknál az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezen kívül napi 24 órában állnak a rendelkezésünkre.

Bővebb infó: https://www.posta.hu/csomagautomata

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft.

 

MPL PostaPont

Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelni?

  • Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozható a csomag. Itt megnézhető, hogy Önnek melyik esik útba.
  • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné.
  • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
  • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.

A küldemények maximális tömege 20 kg.

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft.

 

MPL Postán maradó

Az így címzett küldemény esetén az MPL a megrendeléskor megadott mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről (5 munkanap). A Postán maradó küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében (így szombaton külön díj felszámítása nélkül az ország területén 187 postára is kiszállításra kerülnek a csomagok) biztosított ezeken a helyszíneken.

Ezen szállítási mód díja bruttó 990 Ft.

 

MPL futárszolgálat

Kényelmes és egyszerű csomagátvételi lehetőség. Fizethet bankkártyával vagy készpénzzel. A kézbesítést kérheti lakcímére, vagy akár munkahelyére. Országos lefedettség. 
Bővebb info: https://www.posta.hu/kuldemeny_erkezese/haznal_torteno_csomagkezbesites

Ezen szállítási mód díja bruttó 1990 Ft.