Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogy tűnhetsz vékonyabbnak?

2023. 10. 19. 13:44:10

Rengetegszer olvashattátok tőlem, hogy milyen fontos is a megfelelő méret kiválasztása, ez azért olyan fontos, mert optikailag könnyen lefaraghatunk, vagy épp magunkra varázsolhatunk pár plusz kilót. Közhelyesen hangozhat, de a megfelelő méretű darab nem lehet se túl nagy, se túl kicsi. Amennyiben egy számmal kisebb pólót választotok, épp azokra a területekre vonzza a tekintetet, amit szeretnétek nem megmutatni, míg a hatalmas már-már oversize felsőkben még nagyobbaknak fogtok tűnni, mint a való életben. Fontos, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb méretet, mert nem a számozással, hanem a fazonokkal és szabásvonalakkal lehetséges az illúzió keltés.

A legtöbb férfi a pocakját, valamint a vastag combját szeretné karcsúbbnak láttatni, ami a legegyszerűbben az egyenes szabású darabok variálásával lehetséges, amik szinte kivétel nélkül segítenek eltüntetni a teltebb idomokat! A felsőruházatnál mindenképpen figyeljetek oda arra is, hogy kerüljétek a sztreccses anyagokat, hiszen azok könnyen rátok tapadhatnak, még akkor is ha nem követi testetek vonalát – tehát a sztreccs tiltólistán! Nem beszélve arról sem, hogy próbáljatok olyan pólót választani ami mozgás közben sem csúszik fel olyannyira, hogy pocakot villantsatok. Az illúzió keltés egy másik egyszerű módja, ha kerülöd a vastag, kötött pulcsikat! Hiába szép az S-es méretű próbababán a kiszemelt mintás garbó, ha a Te XL-es méretedből azonnal, jobb esetben, XXL-eset varázsol… Próbáljatok kasmír, pamut vagy vászon anyagú darabok közül válogatni, hiszen amellett, hogy vékony anyagokról beszélünk, remek tartásuk van, nem tapadnak rátok, így a kínos helyekre sem fókuszálnak az idegen tekintetek – a hidegebb napokon pedig a réteges öltözködést tartsátok szem előtt.

Hiába trendik idén az élénk színek, ha soványabbnak szeretnétek kinézni, mint amilyenek valójában vagytok, akkor sok pasztellt és ezen színek harsányabb árnyalati lesznek a legjobb barátaitok. Ugyan a köztudatban él, hogy a fekete slankít, ellenben biztos vagyok benne, hogy nyáron semelyikőtök sem szeretne tetőtől talpig feketébe öltözni. Próbáljatok minél többször azonos színű nadrágot és cipőt viselni, hisz így ez a kis terület is egybeolvad, nem lesz köztük éles határvonal – így magasabbnak tűntök majd. Ha már színek, akkor pár szó essen a mintákról is… Sajna, az idei trend nem kedvez a teltebb férfiaknak, a virágmintákat és a vízszintes csíkokat mindenképp kerüljétek, ellenben a függőleges csíkokkal optikailag nyújthatjátok magatokat, ezáltal soványabbnak tűntök majd. Gondoltátok volna, hogy a V-nyakú kivágások is nyújtják az alakotokat? Amennyiben nem szeretitek ezen darabokat, akkor az ingekkel is játszadozhattok, hiszen ha nem gomboljátok be nyakik őket, máris soványabbak és magasabbak vagytok, persze csak optikailag…

Forrás: fashionbeans.com, fashionfave.com